Standard.al

Tirana pa drita dy ditët në vijim…

0

Disa zona në kryeqytet do të kenë mungesë të energjisë elektrike për disa orë, në dy ditët në vijim, 16 dhe 17 shtator, për shkak të punimeve në kabinat elektrike.

Ja zonat dhe oraret:

16 shtator

09:00 -12:00

rruga “Vëllezërit Manastirli”

09:00-15:00

rruga “Riza Jasa”, rruga “Fortuzi”, rruga “Maliq Muco”, rruga “Shehahmet Pazari”

12:00-15:00

rruga “Sandër Prosi”, rruga “Mihal Ciko”

17 shtator

09:00-15:00

rruga “Xhorxhi Martini”, pas Restorant “Rozafa”

09:00-12:00

rruga “Skënderbej”

12:00 – 15:00

rruga “Sotir Peci”

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.