Standard.al

Ironizon gazetari i njohur: Ja si u (g)dhi Parku Rinia sot…/ Prit pemë e ngri kulla!!!

1

Edhe gazetari Ylli Dylgjeri ka reaguar me ironi me një shenim në faqen e tij në facebook për atë se çfarë po ndodh tek Parku Rinia në Tiranë.

Ja postimi i plotë:

Ja si u (g)dhi Parku Rinia sot…prit peme e ngri kulla!

Image

1 Comment
  1. Athina says

    Kalova dhe spashe kulla , bëjë një vizitë jo gjithëçka që ke në mendje ndodh në park.
    Kështu i ndodhi edhe president Nishanit tek liqeni protestoje për kullat në kokën e tije , por tani e shfrytezon mjedisin e bukur pa kulla tek liqeni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.