Standard.al

Urbaneve të Lali Erit u “plasin” ujërat…

0

Rritja e çmimit me 40 lekë nuk mjaftoi për të përmirësuar kushtet në urbanet e Tiranës. Sikur të mos mjaftonte mbipopullimi i tyre në shumicën e orareve gjatë ditës, është dhe gjendja katastrofë e urbaneve që i shqetëson qytetarët çdo ditë.

Mjaftuan vetëm pak shiu dhe gabina e një urbani ka filluar të rrjedhë ujë në pjesën e brendshme të saj. Ka qenë aktivisti Besjan Pasha i cili e ka denoncuar këtë skandal me anë të një video në Facebook.

“Mos ju dëgjoj më të qaheni për ujë!
Ja ku e keni ujin me bollëk përfshirë në biletën e urbanit. Me 40 lek edhe udhëton, edhe e mbush bidonin.
Popull qaraman!” – shkruan Pasha.

https://boldnews.al/wp-content/uploads/2019/09/getfvid_71039829_541199139960939_2007673496131769222_n.mp4?_=1

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.