Standard.al

Uragani “Dorian”, më i fuqishmi, 2,500 persona të zhdukur

0

 

Rreth 2.500 persona janë shpallur të zhdukur nga shërbimet e emergjencës në Bahamas, për shkak të uraganit “Dorian” që përfshiu ishujt javën e kaluar.

“Deri më tani, janë rreth 2,500 persona janë të regjistruar  të zhdukur nga Qeveria e Bahamasit”,-thuhet nga shërbimet e emergjencës.

Sipas të dhënave zyrtare të publikuara pritet që numri i të vdekurve do të vijojë të rritet, pasi do të rritet edhe numri i të zhdukurve në ditët në vijim.

Ndërkohë mijëra persona që u janë shkatërruar shtëpitë kanë nevojë për ndihmë. Uragani “Dorian”, më i fuqishmi i regjistruar ndonjëherë në këto ishuj ka shkaktuar dëme kolosale në njerëz dhe materiale

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.