Standard.al

U gjet i braktisur në mes të detit, gruaja e kapitenit të zhdukur: Dua ndihmë nga shteti

0

Mister mbetet zhdukja e kapitenit të jahtit, që u gjet i braktisur në mes të detit në afërsi të Shëngjinit.

Për mediet turke gruaja e shqetësuar e kapitenit Sevgin Yavuz, Vesile Yavuz ka thënë se kërkon ndihmën e shtetit për gjetjen e burrit të saj.

Vesile Yavuz: Unë dua ndihmë nga shteti. Unë dua që burri im të kthehet. Vajza ime po pyet për babanë e saj dhe unë nuk mund t’i them asgjë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.