Standard.al

Tensionohet gjendja në një burg në Greqi: Një grup shqiptarësh përleshet me arabët

0

Ka degraduar në përleshje të forta konflikti midis një grupi të arrestuarish shqiptarë dhe arabë në burgun e Avlonas në Greqi.

Përshkallëzimi i situatës për të cilën ende nuk dihen shkaqet është ndalur pas ndërhyres së shpejtë të rojeve të sigurisë.

Duke qenë se rojet nuk mundën t’i ndanin dot forcërisht dy grupet, ata u detyruan të përdornin gaz lotsjellës.

Pas këtij momenti raportohet se përleshja ka ndaluar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.