Standard.al

Bylykbashi dhe Kaso në konferencë shtypi…

0

Dy përfaqësues të lartë të PD, Oerd Bylykbashi dhe Ivi Kaso , po japin një konferencë shtypi në selinë e PD lidhur me Raportin e OSBE/ODIHR për votimin e 30 Qershorit dhe takimet e Komisionit të Venecias në Tiranë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.