Standard.al

“Antagonizmi orkestrohet nga lart dhe ndonjëherë nga jashtë, për ta mbajtur në ngërç Shqipërinë”

Polarizimi nuk ekziston poshtë në shoqëri, çdo gjë është e imponuar nga lart

0

Lidhur me situatën  e krizës të ripërsëritur prej kohësh në vend, Presidenti Meta tha  sot në konferencën për mediat se antagonizmi vjen nga lart, pra nga ata që drejtojnë në pushtet e politikë dhe së në popull polarizimi nuk ekziston.

“Kjo ka qenë një situate artificiale, ky polarizim nuk ekziston poshtë në shoqëri, çdo gjë është e imponuar nga lart, një antagonizëm i orkestruar nga lart, ndonjëherë më duket se është e orkestruar nga jashtë për ta mbajtur në një ngërç Shqipërinë… një vend që duhej t’i ishin hapur negociatat me kohë.”- pohoi Meta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.