Standard.al

Komisoni Hetimor për Metën/ Delvina godet sërisht….TURPE!!!

0

Grafisti i mirënjohur Avni Delvina ka ironizuar sot Komisionin Hetimor krijuar për të sulmuar Presidentin e Republikës.

Delvina i ka vënë këtë diçiturë: “Grafike nga cikli “Turpe” dhe ne qender të saj ka kreun e komiosnit Ulsi Manja.

Shikojeni:

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.