Standard.al

Gjithçka për të shmangur Ramashtagun!

0

Nga Dritan Kaba

Opinion nje emision me njerez te shtirurr dhe te shitur. Nje emision fasade sa edhe pyetja ne FB eshte bere per te sjelle çorientim tek publiku.

Gjithshka per t’iu arguar te vertetes se madhe: Rama-shtagut. As gazetari, as analize, thjesht pompaxhinj te pushtetit.

Sot duhej te kishte komision hetimor per Ramashtagun dhe me qe nuk e ben Parlamenti i gjysma gjelave, duhet ta benin studiot televizive. Perkundrazi u be gjithshka per ta mbuluar dhe zhvleresuar Ramashtagun.

Turp i madh!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.