Standard.al

Paketa antishpifje, Kusari: Do t’a bëjmë të qartë dhe globalisht se çfarë kryeministri ka Shqipëria”

0

Këshilltarja ligjore e  Qendrës Europiane për Liri të Shtypit dhe të Medias (ECPMF),Flutura Kusari, thotë se qeveria nuk ka marrë parasysh asnjë nga sugjerimet e organizatave ndërkombëtare të medias lidhur me paketën antishpifje.

E ftuar në RTV Ora, Kusari tha se do të bëjnë çdo gjë për të penguar miratimin e këtij projektiligji por nëse kalon atëherë ka dhe një plan B.

Kusari: Shqetësimet tona nuk janë marrë parasysh nga qeveria dhe presim që ky ligj të mos kalojë. Nëse kalon ne do të sigurohemi që ndërkombëtarisht të gjithë ta dinë se çfarë ligjesh kalon Rama. Për politikanët si Rama dhe në përgjithësi politikanët në Ballkan është shumë me rëndësi fytyra apo imazhi ndërkombëtar, ne aty mund ta godasim dhe do t’ja bëjmë të qartë dhe globalisht se çfarë kryeministri ka Shqipëria.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.