Standard.al

Zbardhet takimi i zyrtarit të DASH me Kryemadhin…

0

Zbardhet takimi i zyrtarit të DASH me Kryemadhin.

Kryemadhi: Vlerësime për bashkëpunimin strategjik me SHBA, gjithmonë e ka mbështetur Shqipërinë. SHBA mbështetje në procesin e integrimit. Shqipëria ka nevojë kritike për hapjen e negociatave. Për hapjen e negociatave zgjedhjet e lira, kusht! Zgjedhjet e lira e vetmja rrugë për tu integruar. Të zhvillohen sa më parë dhe sa më standarde. SHBA aleate për paqen e stabilitetin e rajonit.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.