Standard.al

“Në vendin e Ngjalave”, godet Dylgjeri: Akuzohet Kryeministri e kërkohet të shkarkohet Presidenti!!!

0

Gazetari Ylli Dylgjeri ka ironizuar me kërkesën e PS për shkarkimin e Presidentit, Ilir Meta. Në një posti në Facebook, Dylgjeri bënë humor dhe me qëndrimet e avokatit Spartak Ngjela kundër kreut të shtetit.
Vetëm në vendin e Ngjalave* ndodh që akuzohet Kryeministri e kërkohet të shkarkohet Presidenti!!!
*Ndreqje gabimesh:
…Ngjalave të lexohet Ngjelave”,- shkruan Dylgjeri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.