Standard.al

FOTO-VIDEO/ Luks dhe turizëm! 80 automjete luksoze zbukurojnë ‘Hotel Plazën’

0

Një grup turistësh elitarë, të cilët kanë zgjedhur të udhëtojnë përmes Evropës me makinat e tyre sportive dhe super të shtrenjta janë ndalur edhe në Tiranë.

Së bashku me automjetet e tyre spektakolare ata janë ndalur para Hotel Plazës, ku nuk ka munguar kureshtja e qytetarëve.

“Hotel Plaza” është përzgjedhur disa herë nga turistë të këtij kalibri si ndalesë, ku mund të veçojmë edhe pjesmarrësit e eventit “GUMBALL 3000” ku rreth 80 automjete luksoze u parkuan në vitin 2017, në po të njëjtin ambient, në kryeqytetin shqiptar.

Image

Image

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.