Standard.al

Tjetër vatër zjarri/ Merr flakë një sipërfaqe me bimësi në Korçë, ndërhyrja e vështirë për shkak të terrenit malor!

0

Një tjetër vatër zjarri është regjistruar në vendin tonë, këtë herë në jug-lindje.

Disa sipërfaqe me bimësi janë përfshirë nga flakët. Raportohet për vatra zjarri në Qafën e Qarrit dhe në Mokër.

Zjarrfikëset janë duke punuar për të vënë zjarrin nën kontroll.

Ndërhyrja në Mokër është e vështirë. Kjo për shkak të terrenit malor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.