Standard.al

Shkarkimi i drejtorëve/ ‘Hakmarrja’ e Edi Ramës është ndaj “përdhunimit” politik që Shkodra i bëri më 30 qershor!

0

Nga Roland Bejko

Shkarkimi inatçor i drejtorëve të Shodrës në grup nga Edi Rama nuk ka të bëjë fare me performancën e dobët të tyre në qeverisje, por me performancën e tyre të dobët për të arritur objektivat zgjedhorë të 30 qershorit.
(Ju kujtohet besoj telefonata e Ramës në përgjimet e Dibrës duke folë me një drejtues lokal ku kërkonte garanci që “objektivat ishin realizuar”?

Drejtorëve të Shkodrës si gjithë drejtorëve anë e kënd Shqipërisë u ishin ngarkuar detyra të qarta. Ata do të ishin personat përgjegjës që do siguronin pjesëmarrjen masive të qytetarëve në votimet moniste të 30 qershorit. Të gjithë i panë skenat se si drejtorët ishin njerëzit më aktivë para qendrave të votimit me listat në duar të qytetarëve të punësuar dhe grupeve të patronazhit për thirrjen e votuesve.

Dihet që në Shkodër, pjesëmarrja në votime ishte më pak se 6%, gati më e ulta në gjithë Shqipërinë.

Dhe Rama këtë nuk mund ta falte. Me këtë rezultat i bie që as punonjësit me familjarët e tyre nuk kanë votuar pa le më të ketë funksionuar skema e tij që çdo i punësuar në shtet të sillte në votime edhe 5 vetë të tjerë familjarë, farefis, apo komshinj

Këtu qëndron thelbi i tërbimit të Edi Ramës. Shkodranët i pordhën skemën.
Sos kali që i ngordhi, (Valdrin trimi), por nuk e lanë rehat as mizat e rezultatit katastrofik.

I ndierë i (dhjerë), i rrefuzuar në Shkodër më keq se Ramiz Alia në “90, Edi Rama kërkon ta zbusë inatin e tij duke shkarkuar meshkujt e duke emëruar në krye të këtyre institucioneve femrat. (Shikoni sa malinj dhe i lig që është, pa asnjë matje të performancës personale në punë, por me faj kolektiv, në grup. Ec e mos e quaj komunist pastaj!)

Në fakt me këtë veprim Edi Rama nuk bën tjetër gjë veçse ekspozon si gjithë anormalët e tjerë sindromën e tij seksiste të dobësisë dhe pamjaftueshmërisë së vet mashkullore që për tu lartësuar mbi të tjerët si maço, ul dhe diskrediton rivalët (burrat).Me këtë veprim Edi Rama përpiqet ti thotë njerëzisë e sidomos femrave socialiste se ai është i vetmi mashkull mbi dhé; potent, i aftë, i zoti, maço-maço. Të tjerët meshkuj rreth tij janë të tredhur, impotentë, të pazotë, të korruptuar që si ke për asnjë punë siç tha dhe vetë në takimin e Lezhës. Apo siç i tha Bushatit, “ti nuk je lider, por zyrtar, ndaj të shkarkova”. E shikoni?! Ky të shkarkon, ky të emëron, ky të marton, ky të ngre, ky të ul. Ky të bën burrë, por ky edhe të shburrëron kur i do qejfi, kur ja do midea, ose më mirë kur ja kërkon libidua.
Vetëm ky është mashkulli me M të madhe që ka fuqinë hyjnore që pa pyetur për kod pune apo të drejta njerëzore kushtetuese të flak të turpëruar. Ky ka fuqinë ti shkarkojë këta “bibilushat” e vegjël që s’vlejnë për gjë, për asgjë fare, as për gratë e tyre pa le më tu besosh edhe detyra të rëndësishme shtetërore….

Pra, ky monstra me këtë akt duke i turpëruar(përdhunuar) në grup këta burrat socialistë të Shkodrës u çon selam grave të tyre se burrat tuaj s’vlejnë as si drejtues as si burra, dhe fëmijve, se baballarët tuaj nuk vlejnë si të tillë. E kështu, këto gra duhet të adhurojnë vetëm atë, për më tepër që edhe Ai si shoku Mao Ce Dun ka besim vetëm tek ato, “te shoqet e partisë”. Ato janë të zonjat , inteligjente, kërkuese, drejtuese të afta dhe të ndershme. Më të ndershme, më të forta e më të afta se burrat e tyre.

Pra vendimi i Edi Ramës duke i ndëshkuar në grup burrat drejtorë të Shkodrës është marrë në kushtet e një sedre të vrarë dhe libidoje të trazuar.
Thesht fare, Edi Rama, në rastin e Shkodrës i ndjerë vet i përdhunuar dhe turpëruar prej shkodranëve u hakmor siç hakmeret një i përdhumuar në grup në ndonjë qeli burgu dhe në këto kushte nuk e mbajti dot nën kontroll nënvetëdijen apo dhe impulset libidonale. Nënvetëdija dhe libidua ju shfaqën si vetëdije për të marë një vendim të gabuar dhe të çmendur në momentet e inatit dhe dëshpërimit.
Ky është Kryeministri ynë anormal dhe seksualisht i trazuar.

Në të tilla raste populli ynë thotë ” i ke marrë vendimet me b*thë dhe jo me mendje”. Kjo thënie i ri fiks Edi Ramës për shumë vendime të gabuara, por në rastin e Shkodrës është tipikisht e saktë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.