Standard.al

FOTO-VIDEO/ Zjarr në Finiq, raportohen 2 shtëpi të djegura…

0

6 mjete zjarrfikese të MZSH nga Delvina, Saranda dhe Gjirokastra dhe 70 punonjës të MZHSH janë angazhuar në operacionin për shuarjen e zjarrit në Finiq. Situata po ndiqet me vëmendje nga Ministri i Mbrojtjes, Prefekti, Emergjencat Civile. Në gatishmëri në rast ndërhyrje janë efektivët e FA-së në Detashmentin e Mbrojtjes Rajonale të Gjirokastrës. Sipas informacioneve të deritanishme, raportohet për vetëm 2 shtëpi, të brakstisura prej më shumë se 15 vjetësh, të dëmtuara nga zjarri, shumë larg qendrave të banuara.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.