Standard.al

EMRI/ Pyetje për monistin Gjici, mbaruan intelektualët në Kukës? Në krye të qarkut një analfabet…

0

Përveç se kryetarë bashkish të zgjedhur në mënyrë anti-demokratike dhe ligjore, por edhe drejtues institucionesh lokale të paarsimuar.

Ky është denoncimi i rradhës që publikon ish kryeministri Sali Berisha.

Bëhet fjalë për kryetarin e qarkut Kukës, Avdullah Domi, që sipas qytetarit, është njeri i Safet Gjicit.

“Qytetari dixhital ka një pyetje për kryetarin monist të keshillit monist Gjici!”, shkruan Berisha, ndërsa publikon mesazhin e plotë të qytetarit.

I nderuar z Berisha po denoncoj nje rast skandali ne Kukes.sot eshte zgjedhur kryetari i qarkut Kukes,Avdullah Domi.Kam nje pyetje per kete zotni,ku e ka mbaruar shkollen e mesme te a e tregoj vetem nje shok apo shoqe klase.

Ose kush mesues i ka dhene mesim ne shkolle te mesme.A nuk paska ne Kukes intelektuale, apo analfabetet duhet te drejtojne qarkun e Kukesit vetem pse terhiqen nga hundet si te doje Safet Gjici.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.