Standard.al

“Humanizëm” në Vlorë, fëmijët surprizojnë efektivët e Policisë (FOTO)

0

Bashkëpunimi i Policisë me komunitetin si dhe rritja e besimit të qytetarëve ndaj forcave të rendit, mbetet një faktor thelbësor në mbarëvajtjen e rendit dhe sigurisë në vend.

Duke shprehur mirënjohjen për forcat e policisë, një grup fëmijësh në qytetin e Vlorës u kanë dhuruar sot shishe me ujë shërbimeve të Policisë Rrugore. Fëmijët kanë bërë gjestin human nën shoqërinë e prindërve të tyre, ndërsa falënderuan efektivët e policisë për mundin dhe sakrificën në këto ditë të nxehta vere.

Ndërtimi i partneriteteve të qëndrueshme mes policisë dhe komunitetit mbetet një prioritet i Policisë shqiptare. Duke qenë më afër komunitetit, më profesionale dhe më komunikuese me të, Policia përcjell besueshmëri, ndaj dhe policimi në komunitet vlerësohet si mjaft i rëndësishëm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.