Standard.al

Vazhdojnë kërkimet për çiftin hungarez, humbën sinjalin para 14 orësh në Karaburun

0

Policia vazhdon kërkimin për turistët hungarezë që kanë humbur në Karaburun prej më shumë se 14 orësh.

Turistët janë çift, 40 dhe 35 vjeç. Ata lëshuan sinjalin SOS pasditen e së dielës, por më pas celulari i tyre është fikur.

Policia ka gjetur makinën që ata kishin marrë me qera. Ajo ishte parkuar pranë zyrës së Agjensisë Rajonale të Zonave të Mbrojtura në Vlorë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.