Standard.al

Avokati zbulon skemën: Si po bëjnë pare të madhe zyrtarët me prenotime udhëtimesh

0

NGA avokati Altin Goxhaj

MANUAL I BABËZISË:

SI I BËJNË PARET E XHEPIT PËR SHOPING ZYRTARËT ME PRENOTIME UDHËTIMESH!

HAPI 1. Zyrtari zgjedh AGJENCINË e duhur TURISTIKE!

HAPI 2. Agjencia Turistike prenoton Hotelin dhe Kompaninë Ajrore dhe ndan sipas ligjit fitimin 60% me 40% me faturë të rregullt!

HAPI 3. Agjencia Turistike merr faturat e rregullta nga Hoteli dhe Kompania Ajrore dhe ja çon zyrtarit!

HAPI 4. Zyrtari udhëton me pagesë të kryer “sipas ligjit”.

HAPI 5. Zyrtari shkon në hotel të paguar nga Agjencia!

HAPI 6. Agjencia ka “zgjedhur” Hotel me 5 yje dhe ky nuk është “faji” i zyrtarit por i Agjencisë Turistike!

HAPI 7. Zyrtari merr pjesën e vet “kesh” nga Agjencia Turistike dhe bën shoping me paratë tona që ishin në fakt me faturë të rregullt!

PYETJE NGA SALLA: A zbulohet dot kjo?
PËRGJIGJE NGA FB: Kollaj! Heto marëdhënien financiare të Agjencisë me kompaninë ajrore dhe hotelin!
PYETJE NGA SALLA: Pse nuk e bën Prokuroria?
PËRGJIGJE NGA FB: Hahahaha Hahahaha Hahahaha Hahahaha

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.