Standard.al

SHIFRAT/ Fluks i lartë lëvizjesh në Kapshticë dhe Qafë Thanë, ja hyrjet dhe daljet nga shteti…

0

Në pikat kufitare në qarkun e Korçës ka patur një fluks të shtuar lëvizjesh në 24 orët e fundit.

Në Kapshticë kanë hyrë 3841 dhe kanë dalë 4506 shtetas të huaj dhe shqiptarë.

Ndërkohë në pikën kufitare të Qafë-Thanës kanë hyrë 4469  persona në territorin shqiptar, ndërsa në dalje janë regjistruar 3330 shtetas të huaj dhe shqiptarë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.