Standard.al

Situata emergjente në Lezhë dhe Shëngjin/ Riaktivizohen vatrat e zjarrit

0

Është riaktivizuar vatra e zjarrit në malin e Shëngjinit në Lezhë.

Terreni malor vështirëson izolimin e vatrës së zjarrit.

Zjarrfikëset dhe policia në terren, kurse në ndihmë ka ardhur edhe ushtria.

Në ndihmë për të shuar flakët e zjarrit kanë ardhur edhe zjarrfikëset nga Tirana, Shkodra dhe Mirdita.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.