Standard.al

Ja e shkuara e errët e prokurorit që transferoi dosjen ‘184’ në Dibër…

0

Një oficer gjyqësor ka publikuar fakte interesante në lidhje me prokurorin Klodian Braho, që mori përsipër që të transferonte dosjen 184, e njohur tashmë si dosja e implikimit të zyrtarëve të lartë socialistë në vjedhjen dhe manipulimin votave në zgjedhjet e vitit 2016 në Dibër.

Sipas oficerit gjyqësor ‘Prokurori që ka marrë vendimin për transferimin e dosjes 184 quhet Klodian Braho dhe ka punuar më parë prokuror në Vlore! Njihet si prokuror tërësisht zemërligë dhe i korruptuar! Në shpërblim të këtij vendimi kaloi shkallën e parë të vetingut megjithëse kishte 15.000 euro të “marra hua”nga babai i tij dhe të pajustifikuara ndërkohë që të tjerë jane rrëzuar për borxhe shumë më të vogla!

Denoncimi është bërë publik edhe nga ish-kryeministri Berisha që shkruan se ‘Edvin Mafia dhe don Agaçio qëndrojne prapa vendimit për dosjen 184! Prokurori që firmosi kaloi më parë me gjithë mëkatet si shpërblim vetingun!’

‘Edvin Mafia dhe don Agaçio qendrojne prapa vendimit per dosjen 184!

Prokurori qe firmosi kaloi me pare me gjithe mekatet si shperbilm vetingun!

Lexoni mesazhin e oficerit gjyqesor dixhital. sb

Pershendetje z Berisha jam oficer i policise gjyqesore,

Prokurori qe ka marre vendimin per transferimin e dosjes 184 quhet Klodian Braho dhe ka punuar me pare prokuror ne Vlore! Njihet si prokuror teresisht zemerlige dhe i korruptuar! Ne shperblim te ketij vendimi kaloi shkallen e pare te vetingut megjithese kishte 15.000 euro te “marra hua”nga babai i tij dhe te pajustifikuara nderkohe qe te tjere jane rrexuar per borxhe shume me te vogla ! Me nderhyrjen e forte te Engjell Agaçes vendimi u mor 2 me 1! Te shohim cfare qendrimi do mbaje OMN dhe komisioneri publik por me kete vendim me urdher te prere nga vet kryeministri duket se kaloj lumin!’

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.