“Unë i vjetër? Jo, i vjetër është Bufon, ai po është me të vërtetë plak. Unë isha akoma i ri kur fituam Botërorin në vitin 2006 në Gjermani. Shpesh flasim në grupin e ëhatsappit që kemi hapur ne pjesëmarrësit e atij botërori. Kam folur me Xhixhin për vendimin tim për të ardhur në Argjentinë. Ai është shumë i lumtur për mua dhe për zgjedhjen time”.