Standard.al

VOA: Paqartësi ligjore mbi zgjedhjet vendore, mirëkuptim mes forcave politike dhe ndërhyrje të Gjykatës Kushtetuese

0

Vëzhgues të pavarur të jetës politike në Shqipëri thonë se mungesa e transparencës dhe qartësisë ligjore në lidhje me zgjedhjet vendore, kërkon mirëkuptim mes forcave politike dhe ndërhyrje të Gjykatës Kushtetuese.

Zëri i Amerikës bisedoi me zonjën Gerta Meta, drejtuese e Shoqatës për Kulturë Demokratike, në lidhje me ndikimin që mungesa paqartësisë në lidhje me zgjedhjet vendore ka mbi zhvillimet politike në vend.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.