Standard.al

Shkodra në protestë kundër marrjes së Bashkisë nga PS…

0

Qindra qytetarë shkodranë dhe mbështetës të opozitës janë mbledhur në protestë në Shkodër, kundër formimit të Këshillit bashkiak të dalë nga votimet e 30 qershorit.

Edhe pse me urdhër u vendos të ndryshohet vendi i mbledhjes së këshilltarëve njëpartiakë, të PS-së, protestuesit nuk janë ndalur, por kanë nisur marshimit drejt bibliotekës së universitetit, e cila është rrethuar me forca të shumta policie.

Më poshtë ndiqni protestën live:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.