Standard.al

Rama çon Tom Doshin në Shkodër për të konstituuar këshillin bashkiak….

0

Edi Rama ka vendosur Tom Doshin si njeriun që do të kontrollojë Shkodrën.

Është pikërisht Doshi njeriu i cili është në krye të konstituimit të Këshillit Bashkiak të Shkodrës.

Pasi shkarkoi Ditmir Bushatin dhe Valdrin Pjetri i doli i arrestuar, dënuar dhe dëbuar nga Italia, Rama ka ndryshuar strategji.

Ka vendosur që në Shkodër të dërgojë Doshin, njeriu të cilit SHBA i ka ndaluar hyrjen.

Këta janë njerëzit me të cilët Edi Rama kërkon që të kontrollojë Shkodrën.

Pikërisht për këto arsye, sot në Shkodër qindra qytetarë kanë dalë në protestë kundër këshillimit monopartiak të Bashkisë.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.