Standard.al

Nisin përplasje në Shkodër, Shqiponjat shtyhen me protestuesit e PD-së…

0

Kanë nisur përplasjet mes policisë dhe protestuesve të Partisë Demokratike në Shkodër.

Mbështetësit e PD duan të hyjnë brenda ambienteve të universitetit, aty ku po zhvillohet mbledhja e Këshillit dhe konstituimi i këtij këshilli.

Ata duan të hyjnë brenda, ndërkohë që në gatishmëri janë edhe Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë për të mos lejuar çarjen e kordonit.


Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.