Standard.al

E hënë, diell në të gjithë vendin, temperaturat në rritje…

0

19 gusht 2019: Moti do të mbetet  me diell në të gjithë vendin. Era do të  jetë me drejtim Perëndim (W) me shpejtësi maksimale  6 m/sek në bregdet. Valëzimi  i forcës 2 ballë me lartësi vale 0,3–0,5  metër në det të hapur. Temperaturat do të jenë me rritje.

Temperaturat min dhe max: Zonat  malore   14/32°C

Zonat e  ulëta    15/37°C

Zonat  bregdetare  20/34°C

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.