Standard.al

‘Shqipëria duhet të pastrohet nga krimi dhe korrupsioni i oborrit të familjes Rama’

0

Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike, Gazmend Bardhi ndërsa replikon me kryeministrin Rama lidhur mbi aksionin e gjoja informalitetit që ky i fundit ka ndërrmarrë, i kujton se Shqipëria duhet të pastrohet nga krimi dhe korrupsioni i oligarkëve të oborrit të familjes Rama.

‘Shqipëria ka nevojë jetike të pastrohet nga krimi dhe korrupsioni i Edi Ramës dhe bandës së tij në bashki dhe qeveri. Janë këta që nuk lënë biznesin dhe qytetarët të marrin frymë, që pengojnë turizmin, që po varfërojnë dhe po zbrasin vendin. E kundërta është propagandë kundër interesit publik. As informaliteti nuk po luftohet, përsa kohë nuk preken oligarkët e oborrit të familjes së Ramës, as jeta në qytete nuk do të bëhet më e mirë pse kryeministri sillet si pastrues gjatë ditëve të tij të pushimit. Që t’i shërbejmë Shqipërisë, ne duhet të pastrojmë zyrat e shtetit nga të korruptuarit dhe nga veglat e krimit. Nëse nuk e bëjmë këtë, do të jemi më të varfër, më keq, më të izoluar. Askush nuk do të na pranojë në Europë.’. shkruan Bardhi

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.