Standard.al

Do mbeteni pa fjalë, janë hapësira urbane të degraduara por artisti i rrugës ju jep jetë

0

Emri i tij është  Sergio Odeith dhe krijimet e tij të artit në rrugë ngadalë po pushtojnë ueb-in dhe të gjitha rrjetet sociale.

Ai është një artist portugez dhe hapësirave  të degagraduara publike ju jep jetë.

Detajet e veprave të tij 3D janë aq të vërteta dhe mbresëlënëse sa na lënë pa fjalë.

Më poshtë mund të gjeni galerine me veprat e tij që vështirë që do ju lënë indiferent.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.