Standard.al

Shih pamjet, si i shuan kuksianët zjarret për tërë natën në pyje…

0

Një zjarr i madh ra natën midis së martës dhe të mërkurës në një masiv rrobulli dhe pishe të zezë në zonën e Zapodit, Kukës, në Parkun Natyror Korab-Koritnik në vendin e quajtur Kodra Llukovit.

Banorë dhe zjarrfikës, bashkë me punonjës të Administrates të Zonave të Mbrojtura luftuan tërë natën në një terren e kushte të vështira të pamjes së kufizuar me zjarrin deri në orët e vona të natës dhe arritën ta shuajnë atë.

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.