Standard.al

Spahiu: Rama, cullak si kampion i marrëdhënieve me të dënuar…

0

Përparim Spahiu ka reaguar pas ngjarjes së Shkodrës, ku kryebashkiaku i votimeve moniste doli i dënuar. Ja se ç’shkruan ish-deputeti i LSI:

Postimi i plotë

Edhe pse zgjedhjet e vitit 2017 i kosideroj si më të poshtrat, jo për faktin se ne dolëm në opozitë se sa për atë që i gjithë pushteti ra në një dorë, gjë të cilën demokracia e brishtë, por dhe historia politike e Shqiperisë nuk duhej ta përsëriste për nje kohë të gjatë, përsëri them qe ndodhi “më e mira” ku etja për pushtet e Edi Ramës nuk njeh skrupuj duke e nxjerrë cullak si KM kampion i marrëdhënieve me të dënuar dhe precedentë penalë..!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.