Standard.al

Mënyrat e çuditshme si restorantet shërbejnë ushqimin

0

Ka shumë mënyra për të servirur gjellën dhe ushqimin, por të shërbesh ushqim për një klient në një bide urine është shumë e rëndë.

Kamerierët duket se përqendrohen më shumë në mënyrën si e servirin një pjatë se në cilësinë e ushqimit dhe nuk iu mungon aspak fantazia pjata e enë nga më të ndryshmet në të cilat kanë servirur ushqim.

Nga një këpucë në të cilën është shërbyer ushqimi, në një bide këto restorante duket se vërtet kanë thyer rekord me publikimet e fotove të tyre.

Për të pasur një ide lidhur me këtë mjafton të shikoni këtë grup me fotografi:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.