Standard.al

Pas koncertit në Prishtinë, Miley Cyrus shtrohet në psikiatri. Zbuloni arsyen…

0

Pas koncertit në Prishtinë, raportohet se Miley Cyrus është shtruar në një klinikë psikiatrike.

Sipas burimeve, familjarët e kanë bindur që të marrë një trajtim pasi kohët e fundit, Miley dhe aktori Liam Hemsworth kanë patur shumë probleme në çift.

“Ata kanë patur shumë probleme dhe Miley ka qenë nën presionin e familjes për sjelljen. Por për shkak të personaliteti, këngëtarja nuk dëgjon askënd. Edhe familjarët janë të shqetësuar dhe nuk e kuptojnë përse ajo sillet në këtë mënyrë. Ata i thanë që të përballet me “djallin”, duhet të marrë trajtim para se të jetë shumë vonë”, tha një burim pranë saj.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.