Standard.al

Goxhaj: E vetmja mënyrë për të shpëtuar Shqipërinë është opsioni ynë!

0

Avokati Altin Goxhaj ka reaguar sërish se si duhet të veprojmë për të shpëtuar Shqipërinë.

Postimi i plotë:

 

KUJTESË: JA SI E VETMJA MËNYRË PËR TË SHPËTUAR SHQIPËRINË ËSHTË OPSIONI YNË! Nëse ka rrugë tjetër na e tregoni!!!

Kujtesë nga Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë

Rilindja tani që iu dhuruan edhe 61 Bashkitë nga Lyl Sorosi, brenda pak muajsh e pronëson gjithë Shqipërinë për 100 vitet e ardhshme me ç’ka e ç’nuk ka!

Çfarëdo Qeverie Rilindiste apo Luliste (kjo s’ndodh kurrë por po e marrim si hipotezë) të vijë nuk i zhbën dot se për çdo ndalesë përfundon në arbitrazh dhe fiton çdokush si Bechetti!
Pra kemi të bëjmë me një faliment dhe dorëzim total të shtetit në çdo skenar të roleve të kësaj klase politike!

Por ka veç një rrugë që e shpëton Shqipërinë dhe shqiptarët:
Është Axhenda Për Shqipërinë
Nëse konsiderohet roli i Soros, Rilindjes dhe i Lyl Diversantit të Sorosit (bashkë me Kolonën e Pestë të Soros në PD), gjithshka ka ndodhur këto 6 vjet ka qenë një Grusht Shteti për llogari të një Pushtimi Postmodern Sorosian me qëllim zbatimin e Axhendës Soros për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë bazuar te Memorandumin Serb për Dëbimin e Shqiptarëve nga Ballkani të Vaso Çubrilloviç në 1937!

[Është e njëjta skemë që filloi në 1941 me themelimin e Partisë Komuniste nga serbët si themelimi i Fondacionit Soros në 1992 nga spiuni i UDBsë themeluesi i Fondacionit Soros Tiranë, Fron Nahzi, i larguar nga Shqipëria nga vetë George Soros në 1993 kur Presidenti i asaj kohe Sali Berisha i dorëzoi vetë Georgit Dosjen e UDBsë për Drejtorin dhe themeluesin e Fondacionit të tij Soros në Tiranë që ishte mbush me spiuna të Sigurimit të Shtetit dhe ish titullarë të Nomeklaturës Komuniste!!!]

Axhenda Për Shqipërinë duke konsideruar, denoncuar dhe kundërvepruar ndaj Grushtit Sorosian të Shtetit të Ramës dhe diversantit Basha, automatikisht zhbën ligjërisht të gjitha veprimet që janë në funksion të Axhendës Soros për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë!

Sps sipas të Drejtës Ndërkombëtare:
Nëse ka apo jo Grusht Shteti kjo është kompetencë ekskluzive e Republikës së Shqipërisë dhe çdo përcaktim i tillë është i detyrueshëm për t’u respektuar nga çdo institucion ndërkombëtar! Asnjë institucion ndërkombëtar nuk ka kompetencë për t’a injoruar ligjërisht këtë vendim të brendshëm dhe sovran të Shqipërisë!
Nëse konstatohet Grusht Shteti njëlloj si pushtimet, çdo akt, përfitim, marrëveshje apo transaksion në funksion të Grushtit të Shtetit bëhet nul! Përfshi edhe gjithë PPPtë, privatizimet apo favoret përkatëse!

Pra veç po u konsiderua ajo që ka ndodh si një Grusht Shteti Sorosian rikthehen në gjendjen fillestare të mëparshme të gjitha pronat, të drejtat pronësore apo kontraktuale, madje edhe paratë e përfituara në kuadër të Grushtit të Shtetit!

Çdo lloj rruge tjetër e kthen çdo Qeveri në një borxhlie dhe skllave të Oligarkisë dhe pronarëve të rinj të Shqipërisë që vendosi Soros me anë të Grushtit të Shtetit të drejtuar nga EDvEri dhe Lyl Sorosi!!! Sps çdo veprim i kryer garantohet nga Siguria Juridike dhe gjykatat ndërkombëtare përfshi edhe ato të arbitrazhit si në rastin Bechetti!!!

Zgjidhni dhe merrni! Ose Zgjidhjen tonë Për Shqipërinë  ose skllavërinë ndaj Oligarkisë Soros!!! Ose bëni gati valixhet!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Grafikat ilustruese nga i Madhi Avni Delvina)

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.