Standard.al

Tiranë / Sërish ndërprerje të energjisë elektrike gjatë dy ditëve në vijim, ja zonat

0

OSHE njofton të gjithë abonentët e kryeqytetit se për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, investim që pritet të rrisë cilësinë e furnizimit me energji në qytetin e Tiranës, në datat 5-6 gusht do të stakohet energjia në këto zona në kryeqytet

5 gusht

09:00-15:00

Rruga “Mahmut Xhelili” pranë Hipotekës, rruga “Ali Demi”, zona midis rrugës “Fortuzi” dhe rrugës “Mine Peza”, rruga “Mine Peza”, rruga e Durrësit pranë ish- Kafe “Flora”

6 gusht

09:00-15:00

Zona midis rrugës “Fortuzi” dhe rrugës “Mine Peza”

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.