Standard.al

Panik në Zvicër / Bllokohet treni në tunel, evakuohen pasagjerët

0

Një tren papritmas është bllokuar në tunel. Gazeta zvicerane ka raportuar se treni, i cili kishte destinacion Cyrih- Aeroport, ka ngecur papritmas në tunel, duke shkaktuar panik të madh.

Udhëtarët janë evakuuar, ndërsa është dashur më pas të prisnin më shumë se një orë në një tunel tjetër, deri në zëvendësimin e trenit.

SBB ka konfirmuar incidentin, duke thënë se treni nuk kishte arritur të lëvizte, për shkak të një defekti.

 Në vend të orës 11:45, pasagjerët mbërritën në orën 13:35 nga Cyrihu në Oerlikon. SBB kërkoi falje për pasagjerët.

Tuneli i vreshtave nuk është ende i kalueshëm: “ICN vazhdon të bllokojë rrugën dhe tani duhet të tërhiqet,” tha zëdhënësi. Të gjithë trenat e tjerë në këtë rrugë u devijuan përmes Wipkingen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.