Standard.al

Vjen ‘Narcotica’, Televizioni italian dokumentar për Shqipërinë pas artikullit të “Puosta” ku e cilësonte “narkoshtetin unik dhe të vetëm në Europë”

0

Pas gazetës spanjolle “Puosta”, e cila në një artikull të publikuar dje e quante Shqipërinë “narkoshtetin unik dhe të vetëm në Europë”, sot një tjetër media ndërkombëtare dhe më prestigjoze, RAI 3, i dedikon një dokumentar të plotë drogës dhe mbretërimit të saj në Shqipëri vitet e fundit.

Televizioni publik italian po shfaq dokumentarin “NARCOTICA”, i cili ka të bëjë me trafikun e drogës në Europë!

 

Të mërkurën e ardhshme RAI 3 do të flasë për Kopshtin e Kanabisit në Europën Juglindore, Shqipërinë!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.