Standard.al

Goxhaj prezanton programin më të ri për një Shqipëri ndryshe nga ajo e “rilindasve”

0

Avokati Altin Goxhaj ka reaguar nëpërmjet një statusi në Facebook ku tregon për programi e tyre për Shqipërinë.

Postim i plotë

Që të kuptoni ku ndryshon Programi ynë Për Shqipërinë nga i të gjithë të tjerëve:

Shpjegim nga Koalicioni Qytetar @Për Shqipërinë

Çfarë ndodh me të gjitha vendimet, pronat, pasuritë, hierarkitë e Pushtuesit pasi vendi çlirohet nga ai? Po në rastin e një Grushti Shteti kur ai rrëzohet?
Në të 2 rastet: ZHBËHEN!!!
Kjo është një E DREJTË e njohur dhe e mirëpranuar NDËRKOMBËTARISHT!

Për ne Soros = Pushtuesi
dhe
Rilindja ÷ Kolona e Pestë e Soros në PD = GRUSHT SHTETI!!!

Kjo është e vetmja rrugë për të rrëzuar me themel Oligarkinë dhe Sistemin Oligarkik Piramidal që ka ngritur Soros për 50 vitet që vijnë dhe zhbërë “Axhendën Soros për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë” sipas “Memorandumit të Dëbimit të Shqiptarëve nga Ballkani” të Vaso Çubrilloviç të Akademisë së Shkencave të Serbisë në 1937!

Vetëm kështu ndërpritet dhe bëhen nul PPPtë pa rrezikuar të humbet asnjë gjyq në arbitrazhe ndërkombëtare dhe çdo grabitje dhe përvetësim të shpallet e paligjshme!!!

Ndaj Koalicioni Qytetar @Për Shqipërinë është i vetmi Formacion që ofron ZGJIDHJE REALE dhe SHPËTIM KOMBËTAR NGA VDEKJA E PLANIFIKUAR E KOMBIT SHQIPTAR!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.