Standard.al

Tërmetet në Korçë/ Ja ç’thonë Emergjencat Civile

0

Lëkundjet e forta të tërmetit që u ndjenë rreth orës 16:21 në Korçë nuk kanë qenë të vetme.

Lëkundje të tjera janë ndjerë sërish më pas dhe banorët të frikësuar kanë dalë nga shtëpitë e tyre duke mbushur sheshet poshtë pallateve dhe rrugë.

Tërmeti i dytë ka qenë 7 minuta pas të parit dhe me magnitudë 3.4.

Nga raportimet e bëra nga strukturat e Emergjencave Civile të Njesive Vendore,  deri tani nuk ka dëmtime materiale.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.