Standard.al

Rrënqeth këngëtarja e njohur: Nëse është nevoja, unë ulem në gjunjë për Teatrin

0

Justina Aliaj, ashtu si dhe shumë artistë të tjerë iu është bashkuar artistëve dhe qytetarëve, të cilët prej disa ditësh po protestojnë prishjen e Teatrit Kombëtar.

Gjatë fjalës së saj, Aliaj u shpreh ndër të tjera se, është gati të ulet në gjunjë për shpëtimin e godinës së Teatrit Kombëtar.

“Ne paskemi dit për kë me performu”, e nisi fjalën e saj këngëtarja, në shenjë falenderimi për qytetarët që i janë bashkuar kauzës.

“Teatri Kombëtar për mua është i shenjtë, populli është i shenjtë dhe të gjithë ne luftojmë për një çështje të thjeshtë. Duhet me e qëndis, jo me e rrëzu. Është një detyrim mos me vdek pa e thënë fjalën tane. Nëse është e nevojshme me ju ul në gjunë, unë ju ulem në gjunë për Teatrin”, deklaroi Justina Aliaj

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.