Standard.al

Vizita e papritur, ambasadorja franceze viziton aktivistët e Aleancës te Teatri Kombëtar

0

Diten e sotme,  ne Teatrin Kombetar u shfaq ambasadorja franceze Vasak e cila zhvilloi takim edhe me anetare te Aleances per Mbrojtjen e Teatrit.

Njoftimi i Aleances

Sot në Teatër na vizitoi ambasadorja e Francës në Shqipëri, znj. Christina Vasak, na vizitoi sot në Teatër. Ajo vështroi gjendjen e Tearit, bisedoi me disa nga protestuesit që po qëndronin në Shesh në ato momente, dhe u informua për zhvillimet e fundit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.