Standard.al

Pse nuk hyri në teatër? Grida Duma: Ja arsyeja, ç’ndodh në SHBA

0

Grida Duma, e ftuar në emisionin “Kjo Javë” të gazetares Nisida Tufa, në Neës 24 deklaroi se është bërë edhe vetë pjesë e protestës së artistëve para teatrit. Ajo u shpreh se nuk është futur brenda godinës, pasi sipas saj, ai është tempulli i artistëve dhe dera që ndan politikën me artin. Është nënshkruar kontrata mes opozitës dhe artistëve, që do doja të mos mbetej në kufijtë e një kontrate. Ky vend do bëjë ndryshime, nëse ne i kthejmë ato në ndryshime në sistem. Duhet të na shërbejë referenca te vendet e huaja, siç është psh. SHBA. Teatri i Detroit, ata kanë bërë të pamundurën që ta ruajnë pa e shembur dhe uzurpuar. Turpi i zi, godinat e vjetra historike sjellin më shumë harmoni në mënyrë si prezantohen njerëzve, turistëve”, tha Duma.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.