Standard.al

Aktivisti: Jam biri i një polici, por s’e kam parë të veprojë kundër interesit publik

0

Pedagogu Adriatik Lapaj ,  djali I një ish polici njëkohësisht dhe aktivist i shoqërisë civile ka marrë fjalën duke u bërë apel policëve që kanë rrethuar artistët. Ai shprehet se nuk e ka parë kurrë të atin të veprojë me ndërgjegje kundër interesit publik. . Unë e di se si është të jesh fëmija i një polici, por edhe ju duhet ta dini mirë se si është të jesh prindi i fëmijëve që ikin në emigrim se baballarët e tyre i shërbejnë klikës më të korruptuar. E unë këtu nuk jam vetëm për tryezat e këtij teatri, unë jam këtu që nesër vajzën time ta shoh në sy e t’i them se u përpoqa”, tha Lapaj gjatë fjalës së tij në protestë.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.