Standard.al

3 vjet pas reformës/ Goxhaj: Pse duhet rrëzuar me referendum dhe arsyet për një paketë të re kushtetuese dhe ligjore

0

Nga avokati Altin Goxhaj

 

3 VJET PAS REFORMËS SOROS NË DREJTËSI (si Garantuesi i Pushtimit të Shqipërisë nga Kanceri Soros) Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë paraqet rrugëzgjidhjen e vetme:
1. RRËZIMI I REFORMËS SOROS ME REFERENDUM
2. MIRATIMI ME REFERENDUM I NJË PAKETE KUSHTETUESE DHE LIGJORE!

KUJTESË nga Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë

Sot bëhen 3 vjet nga ndryshimet kushtetuese për t’i hapur rrugë legjitimimit të pushtimit të Shqipërisë nga Kanceri Soros! Sot më shumë se kurrë e gjithë Klasa Politike, në pushtet dhe opozitë, në Parlament apo rrugëve, mbrojnë me fanatizëm Reformën Sorosiane në Drejtësi, veprën e tyre të ndyrë në favor të padronit Soros direkt apo qehallarëve të tij në partitë apo vendet e tyre të punës! Sot pa përjashtim të gjitha formacionet politike mbrojnë Soros dhe Ndryshimet Kushtetuese që i dhanë Soros edhe kështjellën e fundit të pushtimit të Shqipërisë!

3 PARAKUSHTE PËR ZBATIMIN E AXHENDËS SOROS PËR RRËNIMIN, FALIMENTIMIN DHE SHPOPULLIMIN E SHQIPËRISË:
Që të instalohej pushtimi i Shqipërisë nga Kanceri Soros (me anë të një Grushti Shteti të ngadaltë) me qëllim shpopullimin nga shqiptarët (sipas Memorandumit të Vaso Çubrilloviç për Dëbimin e Shqiptarëve nga Ballkani në 1937) dhe grabitjen e Shqipërisë (pas rrënimit dhe falimentimit) kishte 3 parakushte:

PARAKUSHTI 1
Të vinte në pushtet Hordhia e Soros me emrin Rilindje ( e rekrutuar nga ish-nomeklatura komuniste, e përgatitur dhe trainuar prej 1992 nga Fondacionet Soros) e cila duhej të krijonte një Oligarki të Përqëndruar Politiko-Financiare Sorosiane (që duhet të ç’vishte familjet shqiptare nga pasuria dhe e drejta për të jetuar në Shqipëri) që përveç pasurive, kapitalit dhe tregut duhet të kontrollonte dhe fuqizonte bandat kriminale, bandat mediatike dhe bandat e ashtuquajtura “shoqëri civile!

PARAKUSHTI 2
Opozita të kapej nga diversantët e Kolonës së Pestë të Soros si kalë troje (për t’a kthyer në të parën Opozitë Kuislinge në planet) e cila duhej të vriste rezistencën shoqërore ndaj pushtimit duke synuar mbi të gjitha në vrasjen e besimit në fuqinë e vet dhe shpresës për të jetuar në Shqipëri!

PARAKUSHTI 3
Kapja e Gjykatave dhe Prokurorisë me Reformën Soros në Drejtësi që të garantonte dhe legjitimonte pushtimin, grabitjen dhe çveshjen e shqiptarëve nga pasuria dhe do të siguronte këdo për ndëshkimin e ashpër në rast rezistence ndaj pushtimit apo çveshjen nga mundësitë financiare dhe pasurore për të prosperuar dhe jetuar në Shqipëri!

Nuk mund të deligjitimohet pushtimi, po nuk u rrëzua Reforma Soros në Drejtësi! Pa rrëzuar gjithë hierarkinë sorosiane të Pushtimit Sorosian të Drejtësisë as mund të çlirohet Shqipëria nga Soros, as mund të kthehet pronësia e familjeve dhe populit shqiptar mbi Shqipërinë! Por Drejtësia nuk mund të çlirohet nga hordhia sorosiane por nuk u çlirua politika nga ky kancer, sepse është politika që merr këto vendime!

PARAKUSHTET PËR SHPËTIM!
Për këtë arsye hapi i parë është krijimi i një Formacioni Politik AntiSoros dhe Patriotik, Konservator dhe AntiEstablishment, Sovranist dhe ProAmerikan!

Ky është Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë i cili krijohet jo thjesht në bazë të bashkimeve klanore të shqiptatëve por në bazë të ideve të përbashkëta antiestablishment dhe antisoros, sovraniste dhe patriotike, konservatore dhe proamerikane!

Një ndër prioritetet e tij natyrisht që është Rrëzimi me Referendum i Reformës Soros në Drejtësi dhe zëvendësimi me një Drejtësi krejt tjetër dhe të pavarur dhe kjo do të realizohet sapo ky formacion të institucionalizohet si forcë ligjvënëse në Parlament!

RRUGËZGJIDHJA:
Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë paraqet rrugëzgjidhjen:
1. Paraqitja publikut të një Pakete Ligjore për ndryshimet thelbësore të gjithë strukturës dhe superstrukturës sorosiane të vetë Sistemit të Drejtësisë!
2. Thirrja e një Referendumi për Rrëzimin e Reformës Soros në Drejtësi!
3. MIRATIMI NË PARLAMENT DHE MË PAS ME REFERENDUM I NJË PAKETE TË PLOTË KUSHTETUESE DHE LIGJORE PËR NJË DREJTËSI TË PAVARUR NGA POLITIKA!

P.S.
Sot do të publikojmë edhe një skicë të shkurtët të hapave konkret se si Koalicioni Qytetar Për Shqipërinë do të çlirojë Drejtësinë dhe Shqipërinë nga hordhitë e Soros!!!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.