Standard.al

Zbulon gjininë e foshnjës, vogëlushi largohet i zhgënjyer…

0

Një video ka shkaktuar jo pak humor.

Në të shfaqet një vogëlush i cili mban në duar një pistoletë me saçma dhe përballë ka një tullumbace të zezë në brendësi të së cilës ndodhen disa letra në ngjyrën e vëllait/motrës së tij.

Duket pak entuziast por në momentin kur djaloshi zbulon gjininë e foshnjës mbetet shumë i zhgënjyer dhe largohet me të shpejtë nga të pranishmit.

Shikoni videon argëtuese:

Caters News

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.