Standard.al

Meta e Haradinaj karshillëk “armiqve” (R.TH.V.)

0

Presidenti Meta dhe ish-kryeministri Ramush Haradinaj u takuan sot ne Prishtinë.  Ky takim mes dy prej personazheve që kanë dal haptazi kundër idesë së korigjimit të kufijve dhe ndarjes së Kosovës padyshim që ka sjell jo pak nerv tek pala tjetër.

Personazhet iniciues të kësaj skeme te korgjimit te kufijve janë padyshim Thaçi-Vuçiç, por nuk ngelen pas edhe ata që e mbeshtesin ne hije kete ide ( inicues perflitet edhe miliarderi Soros). Jane te shumte zerat, jo vetem nga opozita vendase por edhe ne Kosove qe e shohin edhe kryeministrin shqiptar ne mbeshtetje te Thaçit dhe idese se tij per korigjim te kufjive. Aq me teper qe sic e ka pohuar dhe vete Haradinaj, ne samitin e Parisit, me shume presion ndaj tij per heqjen e takses ndaj Serbise kishte nga Rama e Thaçi se sa nga vete Vuçiç.

E tani palet jane qartazi perballe njeri-tjetrit . Kush do triumfojë në fund?! Mbetet të shohim, por qartazi Haradinaj ka sfiduar te gjithe duke theksuar se nuk frike nga kurthet e pergatitura ndaj tij. Doreheqja nga posti i kryeministrit ishte akti prej nje burri shteti, qe njekohesisht sfidoi haptazi palen tjeter! Presim e te shohim vazhdimin…

STANDARD.AL

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.