Standard.al

Hotele të mrekullueshme me pamje nga piramidat e Egjiptit

0

Egjipti ka tërhequr turistë për gati sa kohë që piramidat ndodhen në të, dhe madje shumë biznese e kanë shfrytëzuar këtë fakt duke ndërtuar edhe hotele, bare dhe restorante rreth piramidave normalisht në një distancë të pranueshme në mënyrë që numri i turistëve që lakmojnë këtë vend dhe destinacion të jetë gjithnjë edhe më i lartë.

Autori i lashtë grek Herodoti, ati shpirtëror i shkrimit të udhëtimit , e quajti Egjiptin “dhurata e lumit” Nil.

Udhëtarët romakë gdhendën grafiti në varret paranoike në Luginën e Mbretërve, duke lënë komentet e ngjashme me ato që mund të gjeni në Yelp apo TripAdvisor sot duke treguar kështu mrekullimin e tyre me vendin dhe me pamjet magjike e madhështore.

Sot në Egjipt ka një numër të madh hotelesh të cilat ofrojnë një pamje të mrekullueshme me piramidat në sfond:

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.